Waves Background

Hankekumppaneiden yhteiseen viestintään

DigiCult verkkosivusto on toteutettu Wordpress alustalla ja se noudattaa hankkeen visuaalista ilmettä. Alustavalinta tukee kuntien ja kaupunkien välistä yhteistyötä, sillä hankekumppanit pääsevät yhdessä ylläpitämään sivuston sisältöjä ja viestimään hankkeen ajankohtaisista asioista. 

Sivusto kokoaa yhteen hankkeen tiedot sekä kehittäjäkumppaneiden osahankekohtaiset esittelyt. Lisäksi avaamme seurantajäsenille mahdollisuuden viestiä hankkeeseen liittyvistä suunnitelmista ja sisällöistä. 

Tavoitteena saavutettavuus  

Sivuston rakenteessa, sisällöissä ja visuaalisessa ilmeessä tärkeitä ominaisuuksia ovat saavutettavuus, selkeys ja helppokäyttöisyys. Kehittäminen ja sisältöjen päivittäminen jatkuu hankkeen aikana. Esimerkiksi julkaisuhetkellä työn alla on sivuston kääntäminen englanniksi ymmärrettävyyden tukemiseksi. 

Haluamme viestiä kuntalaisille ja sidosryhmille avoimesti hankkeen etenemisestä ja eri kehitysvaiheista. Seuraa DigiCult-hankkeen uutisia, tiedotteita ja blogikirjoituksia! Julkaisemme uutta sisältöä aina, kun hankkeessa tapahtuu jotain merkittävää. 

© Copyright 2023 | Digicult • Rekisteri- ja tietosuojaselosteSaavutettavuusseloste
Green Background
Digicult logo